Felnőtt hírek

A Vasas következik

A sereghajtó Schiller-Vasas HC elleni találkozóval folytatják az Erste Liga küzdelmeit szerdán este 18:40-től a Dunaújvárosi Acélbikák.

A fővárosiak elleni találkozón megbízott edzőként Borbás Gergely irányítja együttesünket, s ezért természetesen már nem is korcsolyázik jégre, s mint azt elárulta, a csapat célja nem lehet más, mint a három pont megszerzése.

“Kissé váratlanul ért ez a felkérés, de annyiból talán nem lesz nehéz, hogy évek óta együtt játszim a srácokkal, szóval ismerek mindenkit, tudom, hogy kitől mire számíthatok. A felkészülésünk ugyanolyan lesz, mint eddig, egy fél órás átmozgatást tartunk szerdán délelőtt, majd közös ebéd és pihenés után elutazunk a Vasas elleni meccsre, melyen gyakorlatilag kötelező a győzelem a számunkra. Ugyanakkor éppen ez a kötelező jelleg hozhat némi nehézséget, ugyanis a közelmúltban már előfordult, hogy egy-egy ilyen meccsen megszenvedtünk ellenfeleinkkel, elég, ha a Hokiklub Budapest, vagy a Vienna Capitals elleni mérkőzésekre gondolunk. Ezeken a mérkőzéseken voltak peridusok, mikor kiengedtünk, nem koncentráltunk, s ezt meg is büntették ellenfeleink, s végül hátrányból kellett újra felpörögnünk. Holnap tehát nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy nem koncentrálunk, egyértelműen a három pontért utazunk a fővárosba” – fogalmazott Borbás Gergely.

Leave a Reply

305 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title