Felnőtt hírek

A Vasas következik

A sereghajtó Schiller-Vasas HC elleni találkozóval folytatják az Erste Liga küzdelmeit szerdán este 18:40-től a Dunaújvárosi Acélbikák.

A fővárosiak elleni találkozón megbízott edzőként Borbás Gergely irányítja együttesünket, s ezért természetesen már nem is korcsolyázik jégre, s mint azt elárulta, a csapat célja nem lehet más, mint a három pont megszerzése.

“Kissé váratlanul ért ez a felkérés, de annyiból talán nem lesz nehéz, hogy évek óta együtt játszim a srácokkal, szóval ismerek mindenkit, tudom, hogy kitől mire számíthatok. A felkészülésünk ugyanolyan lesz, mint eddig, egy fél órás átmozgatást tartunk szerdán délelőtt, majd közös ebéd és pihenés után elutazunk a Vasas elleni meccsre, melyen gyakorlatilag kötelező a győzelem a számunkra. Ugyanakkor éppen ez a kötelező jelleg hozhat némi nehézséget, ugyanis a közelmúltban már előfordult, hogy egy-egy ilyen meccsen megszenvedtünk ellenfeleinkkel, elég, ha a Hokiklub Budapest, vagy a Vienna Capitals elleni mérkőzésekre gondolunk. Ezeken a mérkőzéseken voltak peridusok, mikor kiengedtünk, nem koncentráltunk, s ezt meg is büntették ellenfeleink, s végül hátrányból kellett újra felpörögnünk. Holnap tehát nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy nem koncentrálunk, egyértelműen a három pontért utazunk a fővárosba” – fogalmazott Borbás Gergely.

Leave a Reply

294 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found