Felnőtt hírek

A tabellaelső érkezik

December 28-án, pénteken 18 órától az FTC-Telekom érkezik a Dunaújvárosi Acélbikák csapatához az ERSTE Liga következő fordulójában.

Továbbra sem sikerült egyenesbe hozni a Dunaújvárosi Acélbikák csapatát, hiszen legutóbb gólzáporos mérkőzésen maradt alul a Fehérvári Titánok otthonában a piros-fehér gárda.
Sokkal nehezebb ellenfél ellen kellene visszatalálni a helyes útra, hiszen a meggyőző teljesítményt mutató FTC-Telekom érkezik a Dunaújvárosi Jégcsarnokba.

Corey Bricknell, a DAB kanadai vezetőedzője a mérkőzés előtt elmondta: – Mindenkitől 100%-ot várok el péntek este. Muszáj lesz komolyan a védekezésünkre koncentrálni, a csatároknak és a hátvédeknek egyaránt kiemelten figyelnie kell hátul. Fontos, hogy a fiúk kommunikáljanak egymással a jégen is, hogy készen álljanak a kihívásra az első pillanattól fogva. Be kell bizonyítanunk, hogy többre vagyunk képesek annál, amit az elmúlt fordulók eredményei mutatnak, meg kell mutatnunk, hogy mit tudnak az Acélbikák.

Leave a Reply

295 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found