Felnőtt hírek

A szezonban először a Csíkszereda ellen

A vasárnapi Vienna Capitals elleni mérkőzést követően sok idő nem lesz pihenésre, hiszen kevesebb, mint 24 órával később már a Csíkszereda ellen kell bizonyítania az Acélbikáknak!

A Csíkszereda csapata eddig kétszer találkozott a címvédő DVTK Jegesmedvékkel, egyszer pedig a Fehérvári Titánokkal – és mindhárom alkalommal vereséggel hagyta el a jeget. A székelyek sorsolása sem könnyebb, hiszen ők vasárnap az Újpest ellen hangolnak a hétfői mérkőzésre – tehát náluk is két nap alatt kétszer kerül korcsolya a lábakra.

David Musial, a DAB cseh vezetőedzője így nyilatkozott: – A hazai pálya előnyét a saját oldalunkra kell billenteni, szeretném, ha minden ellenfél tudná, amikor meglátja a Dunaújváros várostáblát, hogy kőkemény meccs vár rá. A legfontosabb az lesz, hogy sokat korcsolyázzunk, eddig csak videón láttam a Csíkszereda csapatát, az edzőt, Leo Gudas-t természetesen ismerem. Aki jól végzi a házi feladatot, az általában jól is felel, mi pedig, ahogy korábban nyilatkoztam nagyon jó edzéseket csináltunk az elmúlt időszakban – remélem, a „felelés” is hasonlóan jól sikerül majd!

A mérkőzés 18 órakor kezdődik a Dunaújvárosi Jégcsarnokban!

Leave a Reply

302 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic FEHERZSO Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title