Felnőtt hírek

A második helyezett érkezik

A MAC Budapest csapata október 20-án este 18 órától csap össze a Dunaújvárosi Acélbikák csapatával a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

Az Erste Liga következő fordulójában sem lesz könnyű dolga a DAB csapatának, hiszen a tabellán második helyezett MAC Budapest érkezik vendégségbe Azariékhoz. A fővárosi gárda egy erdélyi túrán vett részt legutóbb – ahol a Csíkszereda elleni vereséggel, és a Brassó elleni győzelemmel három ponttal gazdagodtak Majoross Gergely fiai.

Jason Morgan, a DAB kanadai edzője is kemény összecsapásra számít: – A MAC csapata egy nagyon tehetséges játékosokból álló egyesület, így szívós munkára lesz szükség, ha pontot, pontokat akarunk szerezni péntek este. A legjobb formánkat kell mutatni, illetve nagyon pontosan és fegyelmezetten be kell tartanunk a taktikát, amit gyakorolunk az elmúlt napokban. A részletekre különösen nagy figyelmet kell fordítanunk, hogy elkerüljük azokat a szituációkat és helyzeteket, amikből legutóbb is könnyű gólokat kaptunk – ezt egy ilyen jól strukturált ellenfél, mint a MAC ugyanis kegyetlenül kihasználja.

Leave a Reply

310 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84 Twitter Pic SenorSar Twitter Pic ptyptr Twitter Pic albertd6 Twitter Pic utecsma_
Menu Title