Felnőtt hírek

A második helyezett érkezik

A MAC Budapest csapata október 20-án este 18 órától csap össze a Dunaújvárosi Acélbikák csapatával a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

Az Erste Liga következő fordulójában sem lesz könnyű dolga a DAB csapatának, hiszen a tabellán második helyezett MAC Budapest érkezik vendégségbe Azariékhoz. A fővárosi gárda egy erdélyi túrán vett részt legutóbb – ahol a Csíkszereda elleni vereséggel, és a Brassó elleni győzelemmel három ponttal gazdagodtak Majoross Gergely fiai.

Jason Morgan, a DAB kanadai edzője is kemény összecsapásra számít: – A MAC csapata egy nagyon tehetséges játékosokból álló egyesület, így szívós munkára lesz szükség, ha pontot, pontokat akarunk szerezni péntek este. A legjobb formánkat kell mutatni, illetve nagyon pontosan és fegyelmezetten be kell tartanunk a taktikát, amit gyakorolunk az elmúlt napokban. A részletekre különösen nagy figyelmet kell fordítanunk, hogy elkerüljük azokat a szituációkat és helyzeteket, amikből legutóbb is könnyű gólokat kaptunk – ezt egy ilyen jól strukturált ellenfél, mint a MAC ugyanis kegyetlenül kihasználja.

Leave a Reply

304 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo Twitter Pic Warty199 Twitter Pic farkasis Twitter Pic Brigitta Twitter Pic Fanfacto Twitter Pic Golzsak Twitter Pic iambarba
dunaujvarosiacelbikak
82
 Photos
756
 Followers
13
 Following
MECCSNAP! Az egyik legnehezebb pályán, a Csíkszereda otthonában lép jégre a DAB! Szurkoljatok a piros-fehéreknek, hogy legyőzzék a tabella vezetőt. 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyMECCSNAP! A Brassó ellen lépnek jégre a Bikák idegenben ma este! Szurkoljatok itthonról is!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyHolnap a Brassó otthonában lép jégre a DAB. Iszonyatosan fontos pontokról dönt majd az a találkozó, úgyhogy otthonról is elkél majd a biztatás! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeySilló Arnold és Borbás Gergely értékelte a ma estét.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyEgy nagyon szoros meccset nyert végül a DEAC 4-3-ra. Sajnáljuk, mert újra sikerült visszajönni a mérkőzésbe és az egyenlítésre is volt esély... Folytatás jövő héten Brassóban.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey2-2 a második harmad után! Tóth góljával egyenlítettünk egy őrült játékrészben! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyAz első harmad után Dunaújvárosi Acélbikák - DEAC 1-2. A mieink gólját Uski ütötte! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyÉles korik nélkül nehezebb lenne felszántani a jeget! 17:00-kor indul a DEAC elleni rangadó!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey
Menu Title