Felnőtt hírek

A második helyezett érkezik

A MAC Budapest csapata október 20-án este 18 órától csap össze a Dunaújvárosi Acélbikák csapatával a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

Az Erste Liga következő fordulójában sem lesz könnyű dolga a DAB csapatának, hiszen a tabellán második helyezett MAC Budapest érkezik vendégségbe Azariékhoz. A fővárosi gárda egy erdélyi túrán vett részt legutóbb – ahol a Csíkszereda elleni vereséggel, és a Brassó elleni győzelemmel három ponttal gazdagodtak Majoross Gergely fiai.

Jason Morgan, a DAB kanadai edzője is kemény összecsapásra számít: – A MAC csapata egy nagyon tehetséges játékosokból álló egyesület, így szívós munkára lesz szükség, ha pontot, pontokat akarunk szerezni péntek este. A legjobb formánkat kell mutatni, illetve nagyon pontosan és fegyelmezetten be kell tartanunk a taktikát, amit gyakorolunk az elmúlt napokban. A részletekre különösen nagy figyelmet kell fordítanunk, hogy elkerüljük azokat a szituációkat és helyzeteket, amikből legutóbb is könnyű gólokat kaptunk – ezt egy ilyen jól strukturált ellenfél, mint a MAC ugyanis kegyetlenül kihasználja.

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84
dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
231
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title