Felnőtt hírek

A MAC ellen folytatják a Bikák

Két nappal a fehérvári győzelem után a MAC ellen folytatják a Dunaújvárosi Acélbikák a Magyar Kupa következő fordulójában november 22-én.

A Magyar Kupa következő fordulójában a tabellán második helyezett MAC alakulata látogat Dunaújvárosba, hogy a kupában ebben a szezonban először megmérkőzzön a tabella ötödik pozícióját elfoglaló Dunaújvárosi Acélbikák csapatával.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott a megmérettetés előtt: – A mai mérkőzés megint egy kiváló alkalom, hogy fejlődni tudjunk. Így kell hozzáállnunk, hogy minden kihívással csapatként tudjunk egyet-egyet előrelépni. Nagyon gyengén kezdtünk legutóbb, amikor a MAC hozzánk látogatott, tehát ezen kell elsőként javítanunk. A saját csarnokunkban, a szurkolóink előtt játszottak le minket a pályáról, ezt a kölcsönt pedig szeretnénk visszaadni nekik. Támadásokban nagyon tehetséges csapat a MAC, mindhárom zónában jól kell kezelnünk a korongot, ha eredményesek akarunk lenni, emellett pedig időtől és tértől is meg kell fosztanunk a legjobb játékosaikat. Nagyon jó mérkőzést várok szerdán!

Leave a Reply

303 people follow dab_acelbikak

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title