Felnőtt hírek

A MAC ellen folytatják a Bikák

Két nappal a fehérvári győzelem után a MAC ellen folytatják a Dunaújvárosi Acélbikák a Magyar Kupa következő fordulójában november 22-én.

A Magyar Kupa következő fordulójában a tabellán második helyezett MAC alakulata látogat Dunaújvárosba, hogy a kupában ebben a szezonban először megmérkőzzön a tabella ötödik pozícióját elfoglaló Dunaújvárosi Acélbikák csapatával.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott a megmérettetés előtt: – A mai mérkőzés megint egy kiváló alkalom, hogy fejlődni tudjunk. Így kell hozzáállnunk, hogy minden kihívással csapatként tudjunk egyet-egyet előrelépni. Nagyon gyengén kezdtünk legutóbb, amikor a MAC hozzánk látogatott, tehát ezen kell elsőként javítanunk. A saját csarnokunkban, a szurkolóink előtt játszottak le minket a pályáról, ezt a kölcsönt pedig szeretnénk visszaadni nekik. Támadásokban nagyon tehetséges csapat a MAC, mindhárom zónában jól kell kezelnünk a korongot, ha eredményesek akarunk lenni, emellett pedig időtől és tértől is meg kell fosztanunk a legjobb játékosaikat. Nagyon jó mérkőzést várok szerdán!

Leave a Reply

305 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title