Felnőtt hírek

A ligaelső érkezik

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata a MAC elleni kiváló győzelmet követően a tabellaelső DVTK Jegesmedvék gárdáját fogadja december 28-án, csütörtökön 18 órától.

Három nap alatt a két legerősebb ellenféllel kell felvennie a kesztyűt a Dunaújvárosi Acélbikák csapatának, hiszen december 26-án még a MAC otthonában vendégeskedtek és arattak nagyszerű győzelmet, míg két nappal később, 28-án már a DVTK Jegesmedvéket fogadják a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Azariéknak van mit visszaadni, hiszen a csapatok eddigi két Erste Liga találkozóján mindkétszer a Jegesmedvék hagyták el győztesen a jeget.

Jason Morgan, a DAB vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – A mai napot felfoghatjuk egy kihívásként. Nem lehetünk elégedettek a keddi győzelmünkkel. Legutóbb nagyon közel voltunk Miskolcon, de egy percnyi kihagyás elég volt a harmadik harmadban, akkor pedig két gyors góllal lőtávolon kívül kerültek tőlünk. Nagyon szoros védekező munkát kell produkálnunk holnap, és persze a csapat minden tagjának bele kell tennie a tőle telhető maximumot a közösbe, ha sikeresek akarunk lenni. Vannak nagyon nagy támadópotenciállal rendelkező csatárjaik, akik kegyetlenül ki tudják használni a hibáinkat. Ahogy mondtam is, remek teszt lesz ez a számunkra!

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84
dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
231
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title