Felnőtt hírek

A legnehezebb pályára készül a DAB

December 20-án, szerdán 18 óra 30 perckor a DVTK Jegesmedvék otthonában lép jégre a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az Erste Liga következő fordulójában.

Mindössze egyszer mérte össze erejét a DAB csapata az Erste Ligában a tabellaelső és címvédő DVTK Jegesmedvék gárdájával – akkor 3-0-ra kaptak ki a piros-fehérek. Igaz, a Magyar Kupában sikerült nagyon szoros eredményt elérni, hiszen november elején hosszabbításra volt szüksége a DVTK-nak a győzelemhez.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott: – A legutóbbi mérkőzésükön hosszabbításban legyűrte a DVTK-t az UTE, tehát biztosak lehetünk benne, hogy egy nagyon erős teljesítménnyel, jó meccset játszva akarnak majd visszakerülni a helyes útra. A miskolci csarnok egy nagyon nehezen bevehető vár, jók a szurkolók és természetesen kiváló a csapat is. Mi a legjobb játékunkat játsszuk most, tehát izgatottan várom, hogy ez mire lesz elég az első helyezett ellen. Az teljesen bizonyos, hogy minden játékosnak a lehető legjobb teljesítményt kell produkálnia ahhoz, hogy esélyünk legyen a győzelemre.

Leave a Reply

298 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title