Felnőtt hírek

A játékra koncentrálni

Megduplázná előnyét együttesünk az Újpest elleni negyeddöntő ma esti, dunaújvárosi felvonásán.

Nem úgy alakult Acélbikáink szombati mérkőzése az Újpest otthonában, ahogy azt a gárda tagjai remélték, hiszen hiába vezetett bő hét percet követően 2-0-ra Heikki Malkia alakulata, a hazaiak fordítottak, s mindegyik harmadban három-három gólt szerezve arattak végül 9-4-es sikert. A lila-fehérek ezzel 2-1-re szépítettek a négy nyert meccsig tartó párharcban, ugyanakkor az előny még mindig a mieinknél van, ráadásul ma este hazai pályán tehet újabb lépést a továbbjutás felé együttesünk.

Ehhez persze nyilván a vendégeknek is lesz egy-két szava, vagyis abban már most biztosak lehetünk, hogy kőkemény meccs vár este hat órától a DAB hokisaira, akik a szombati mérkőzésen kívül sajnos egyik légiósukat, Kaszkovot is elveszítették, hiszen a kiváló orosz hokis végleges kiállítást kapott, így a mai összecsapáson biztosan nem léphet pályára eltiltás miatt. A párharc harmadik találkozóján szinte minden bejött az újpestieknek, míg a mieink ezúttal kevesebbet foglalkoztak a játékkal, ám ahhoz, hogy visszatérjen a győzelem útjára csapatunk, ezen muszáj lesz változtatnia.

Tisztában van ezzel az Acélbikák szakvezetése is, s mint azt Strenk Hunor másodedző elárulta, átbeszélték a szombaton történteket, s bár nem lesz könnyű dolguk, egyértelműen azért korcsolyáznak jégre ma este, hogy visszaállítsák kétmeccses előnyüket.

“Sajnos nem koncentráltunk eléggé a szombati mérkőzésen, több hibát is elkövettünk, s ezeket könyörtelenül ki is használta az Újpest. Vasárnap átbeszéltük a történéseket a csapattal, felhívtuk a figyelmet arra, hogy fegyelmezettebben kell játszanunk, s kevesebb figyelmet kell, hogy szenteljünk a játékon kívüli kakaskodásoknak, mert azzal is csak az energiánkat pazaroljuk. Nehéz hatvan perc vár ránk, de bebizonyítottuk már az eddigi mérkőzéseken, hogy taktikus, fegyelmezett játékkal legyőzhető az Újpest, s erre készülünk természetesen ma este is. Nem szabad elmenni szó nélkül a szurkolóink mellett sem, óriási hangulatot varázsoltak számunkra az eddigi összes találkozón, nagyon köszönjük ezt nekik, s természetesen bízunk abban, hogy ma este is találkozunk velük a Dunaújvárosi Jégcsarnokban – fogalmazott Strenk Hunor, akitől megtudhattuk azt is, hogy az Újpesten megsérült játékosok közül Hruby és Léránt játéka is kérdéses a ma este hat órakor kezdődő mérkőzésen.

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84
dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
231
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title