Felnőtt hírek

A Hokiklub Budapest érkezik

A Hokiklub Budapest ellen folytatja az ERSTE Liga bajnokságát a Dunaújvárosi Acélbikák csapata január 13-án, vasárnap 17 órától hazai jégen.

Az utolsó helyezett Hokiklub Budapest látogat a nyolcadik helyen álló Dunaújvárosi Acélbikák otthonába január 13-án, vasárnap. Könnyű dolga semmiképp nem lesz a piros-fehéreknek, hiszen a fővárosi alakulat legutóbb az Újpest ellen szerzett egy pontot a bajnokságban.

Corey Bricknell, a DAB kanadai vezetőedzője a mérkőzés előtt elmondta: – Ez nem lesz egy könnyű mérkőzés, persze egyik sem az, bárki bárkit meglephet a ligában, de az utóbbi időben a Hokiklub Budapest egyre jobb formában jégkorongozott és az UTE ellen is pontot tudtak szerezni pénteken. Mi nagyon keményen dolgoztunk az elmúlt héten az edzőteremben és a jégen is, csiszoltuk a rendszerünket. Amikor csapatként játszunk, és intelligens megoldásokat használunk, akkor jó csapat vagyunk. Arra számítok vasárnap, hogy ezt az arcunkat mutatjuk majd.

Leave a Reply

295 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found