Felnőtt hírek

A Ferencvároshoz utaznak a Bikák

November 29-én, szerdán a Magyar Kupa következő fordulójában a Ferencváros vendégeként lépnek pályára a Dunaújvárosi Acélbikák.

A Dunaújvárosi Acélbikák először találkozik a Magyar Kupa sorozatában a Ferencváros gárdájával. A mérkőzés 18 órakor kezdődik a Pesterzsébeti Jégcsarnokban.

Jason Morgan, a DAB kanadai edzője így nyilatkozott: – Arra számítok, hogy nagyon erősen fog kezdeni az FTC, főleg azután, hogy legutóbb kikaptak Dunaújvárosban. Mentálisan kell készülnünk minden mérkőzésre, külön-külön, arra koncentrálni, hogy a lehető legpontosabban betartsák a fiúk a taktikát, aminek köszönhetően sikeresek tudunk lenni. A pontos keretet sajnos még én sem tudom jelenleg, mert sok játékos apró sérüléssel küszködik. Hétfőn nagy győzelmet arattak a zöld-fehérek a Csíkszereda ellen, tehát fejben és testben is készen kell állnunk minden kihívásra.

Leave a Reply

309 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84 Twitter Pic SenorSar Twitter Pic ptyptr
Menu Title