Felnőtt hírek

A Ferencváros otthonában folytatjuk

Szeptember 21-én, pénteken 18 órától a Ferencvároshoz látogat a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az ERSTE Liga következő fordulójában.

A hétfői, Brassó elleni győzelem után szusszanásnyi ideje volt a DAB alakulatának, akiknek pénteken újabb kőkemény ellenféllel kell szembenézniük, hiszen a zöld-fehérek otthonába látogatnak. A Fradi eddig négyből négyszer játszott túlórás mérkőzést: a Debrecent hosszabbításban gyűrték le, az UTE-tól ugyanígy kaptak ki, a Szereda otthon büntetőkkel verte a zöld-fehéreket, majd a Gyergyó otthonában újra hosszabbításban sikerült győzni. A DAB a Vienna és a Vasas ellen magabiztos győzelmekkel kezdett, majd egy szoros mérkőzésen kapott ki az Újpest otthonában, a Brassó ellen pedig kiválóan jégkorongozva nyert hazai jégen.

Antti Karhula, a dunaújvárosi vezetőedző így nyilatkozott: – Nagyon nehéz meccsre számítok egy nagyon kellemetlen ellenfél ellen. Felkészültebbnek kell lennünk, mint a legutóbbi idegenbeli mérkőzésünkkor. Igyekszünk minél többet videózni, megnézni a Ferencváros eddigi meccseit, hogy legalább egy körülbelüli képünk legyen arról, mi vár ránk, bár a szezonnak ebben a szakaszában sokkal fontosabb az, hogy a saját játékunkat fejlesszük és magunkkal foglalkozzunk. Talán mondanom sem kell, de mindenkitől száz százalékot várok a jégen.

Leave a Reply

295 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found