Felnőtt hírek

A Ferencváros otthonában folytatjuk

Szeptember 21-én, pénteken 18 órától a Ferencvároshoz látogat a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az ERSTE Liga következő fordulójában.

A hétfői, Brassó elleni győzelem után szusszanásnyi ideje volt a DAB alakulatának, akiknek pénteken újabb kőkemény ellenféllel kell szembenézniük, hiszen a zöld-fehérek otthonába látogatnak. A Fradi eddig négyből négyszer játszott túlórás mérkőzést: a Debrecent hosszabbításban gyűrték le, az UTE-tól ugyanígy kaptak ki, a Szereda otthon büntetőkkel verte a zöld-fehéreket, majd a Gyergyó otthonában újra hosszabbításban sikerült győzni. A DAB a Vienna és a Vasas ellen magabiztos győzelmekkel kezdett, majd egy szoros mérkőzésen kapott ki az Újpest otthonában, a Brassó ellen pedig kiválóan jégkorongozva nyert hazai jégen.

Antti Karhula, a dunaújvárosi vezetőedző így nyilatkozott: – Nagyon nehéz meccsre számítok egy nagyon kellemetlen ellenfél ellen. Felkészültebbnek kell lennünk, mint a legutóbbi idegenbeli mérkőzésünkkor. Igyekszünk minél többet videózni, megnézni a Ferencváros eddigi meccseit, hogy legalább egy körülbelüli képünk legyen arról, mi vár ránk, bár a szezonnak ebben a szakaszában sokkal fontosabb az, hogy a saját játékunkat fejlesszük és magunkkal foglalkozzunk. Talán mondanom sem kell, de mindenkitől száz százalékot várok a jégen.

Leave a Reply

304 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
82
 Photos
756
 Followers
10
 Following
MECCSNAP! Az egyik legnehezebb pályán, a Csíkszereda otthonában lép jégre a DAB! Szurkoljatok a piros-fehéreknek, hogy legyőzzék a tabella vezetőt. 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyMECCSNAP! A Brassó ellen lépnek jégre a Bikák idegenben ma este! Szurkoljatok itthonról is!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyHolnap a Brassó otthonában lép jégre a DAB. Iszonyatosan fontos pontokról dönt majd az a találkozó, úgyhogy otthonról is elkél majd a biztatás! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeySilló Arnold és Borbás Gergely értékelte a ma estét.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyEgy nagyon szoros meccset nyert végül a DEAC 4-3-ra. Sajnáljuk, mert újra sikerült visszajönni a mérkőzésbe és az egyenlítésre is volt esély... Folytatás jövő héten Brassóban.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey2-2 a második harmad után! Tóth góljával egyenlítettünk egy őrült játékrészben! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyAz első harmad után Dunaújvárosi Acélbikák - DEAC 1-2. A mieink gólját Uski ütötte! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyÉles korik nélkül nehezebb lenne felszántani a jeget! 17:00-kor indul a DEAC elleni rangadó!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey
Menu Title