Felnőtt hírek

A Ferencváros otthonában folytatjuk

Szeptember 21-én, pénteken 18 órától a Ferencvároshoz látogat a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az ERSTE Liga következő fordulójában.

A hétfői, Brassó elleni győzelem után szusszanásnyi ideje volt a DAB alakulatának, akiknek pénteken újabb kőkemény ellenféllel kell szembenézniük, hiszen a zöld-fehérek otthonába látogatnak. A Fradi eddig négyből négyszer játszott túlórás mérkőzést: a Debrecent hosszabbításban gyűrték le, az UTE-tól ugyanígy kaptak ki, a Szereda otthon büntetőkkel verte a zöld-fehéreket, majd a Gyergyó otthonában újra hosszabbításban sikerült győzni. A DAB a Vienna és a Vasas ellen magabiztos győzelmekkel kezdett, majd egy szoros mérkőzésen kapott ki az Újpest otthonában, a Brassó ellen pedig kiválóan jégkorongozva nyert hazai jégen.

Antti Karhula, a dunaújvárosi vezetőedző így nyilatkozott: – Nagyon nehéz meccsre számítok egy nagyon kellemetlen ellenfél ellen. Felkészültebbnek kell lennünk, mint a legutóbbi idegenbeli mérkőzésünkkor. Igyekszünk minél többet videózni, megnézni a Ferencváros eddigi meccseit, hogy legalább egy körülbelüli képünk legyen arról, mi vár ránk, bár a szezonnak ebben a szakaszában sokkal fontosabb az, hogy a saját játékunkat fejlesszük és magunkkal foglalkozzunk. Talán mondanom sem kell, de mindenkitől száz százalékot várok a jégen.

Leave a Reply

305 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title