Felnőtt hírek

A Fehérvárhoz utazik a DAB

Január 5-én, pénteken a Fehérvári Titánok otthonában lép jégre a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az Erste Liga következő fordulójában!

Nagyon szoros csata folyik a felsőházba kerülésért az Erste Ligában: a DAB a harmadik helyen 51 ponttal, mögötte négy ponttal az Újpest, héttel pedig a Csíkszereda áll. Minden meccsnek kivételesen fontos szerepe van tehát. A Fehérvári Titánok ellen van miért törlesztenie a csapatnak, hiszen a legutóbbi egymás elleni találkozón hazai pályán győzték le a piros-fehéreket a fehérvári fiatalok. A mérleg azonban még így is pozitív, hiszen a háromból kétszer viszont az Acélbikák diadalmaskodtak.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – A csapat jó állapotban van. Úgy éreztem, hogy a legutóbbi mérkőzésünk harmadik harmadában gondatlanok lettünk, persze egy olyan őrült találkozón ez nem nagy meglepetés. Tényleg vízilabdában megszokott eredmény született. Sokkal keményebb meccset várok Fehérváron, mivel remekül játszanak a fiatalok az utóbbi időben, több top csapatot is megvertek. Tipikusan olyan a fehérvári csapat, akit nem a tabellán elfoglalt helye alapján kell megítélni, és nagyon nagy hiba lenne könnyen venni őket. A csütörtöki napon a sor összeállításokon dolgoztunk, hiszen teljes csapattal léphetünk jégre. Nagyon örülök, hogy a csapat szurkolói buszokat is indít, amikre szép számmal akadnak jelentkezők, hiszen óriási lökést tud adni a csapatnak az, ha buzdítják. Egy igazi derbi lesz, a két klubnak hosszú történelme van, nagyon izgalmas mérkőzést várok!

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84
dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
231
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title