Felnőtt hírek

A Brassó érkezik Dunaújvárosba

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata a Brassót fogadja január 7-én, vasárnap 17 órától a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

Érzelmekkel túlfűtött mérkőzésen sikerült győzelmet bezsebelnie a Dunaújvárosi Acélbikáknak az Erste Liga legutolsó fordulójában a Fehérvári Titánok ellen. Vasárnap az ellen a Brassó ellen kell bizonyítania Azariéknak, akiket eddig háromból kétszer megvertek már a szezon során. A két csapat között 19 pont és négy pozíció a különbség a tabellán – de mint tudjuk, ez nem sokat jelent.

Jason Morgan, a DAB vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Nincsenek könnyű mérkőzések és nincsenek garantált győzelmek sem. A sikert el kell érni, dolgozni kell érte, nem a sarkon osztogatják. Jó példa erre a legutóbbi Ferencváros – Újpest mérkőzés. Ez profi jégkorong, bárki legyőzhet bárkit. Ugyanúgy fogunk készülni mint eddig, és ha sikerül ugyanúgy harcolnunk és meglesz a versenyszellem, akkor jó esélyünk van itthon tartani a három pontot. Mi saját magunkra kell, hogy koncentráljunk, a végeredmény pedig adni fogja magát.

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84
dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
231
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title