Felnőtt hírek

A Brassó érkezik Dunaújvárosba

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata a Brassót fogadja január 7-én, vasárnap 17 órától a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

Érzelmekkel túlfűtött mérkőzésen sikerült győzelmet bezsebelnie a Dunaújvárosi Acélbikáknak az Erste Liga legutolsó fordulójában a Fehérvári Titánok ellen. Vasárnap az ellen a Brassó ellen kell bizonyítania Azariéknak, akiket eddig háromból kétszer megvertek már a szezon során. A két csapat között 19 pont és négy pozíció a különbség a tabellán – de mint tudjuk, ez nem sokat jelent.

Jason Morgan, a DAB vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Nincsenek könnyű mérkőzések és nincsenek garantált győzelmek sem. A sikert el kell érni, dolgozni kell érte, nem a sarkon osztogatják. Jó példa erre a legutóbbi Ferencváros – Újpest mérkőzés. Ez profi jégkorong, bárki legyőzhet bárkit. Ugyanúgy fogunk készülni mint eddig, és ha sikerül ugyanúgy harcolnunk és meglesz a versenyszellem, akkor jó esélyünk van itthon tartani a három pontot. Mi saját magunkra kell, hogy koncentráljunk, a végeredmény pedig adni fogja magát.

Leave a Reply

302 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic FEHERZSO Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title